Ugrás a tartalomhoz

xtremedia – consult, design, develop

Online megoldások az ÖN fejével gondolkodva

Bemutatkozás

Üdvözöljük az XTREMEDIA honlapján!

Ön egy nem mindennapi vállalkozás weboldalára érkezett.

Kérjük, hogy ha az online kommunikációval kapcsolatosan keres együttműködő partnert, engedje meg nekünk, hogy honlapunkon bemutassuk Önnek, miért gondoljuk, hisszük, hogy az Xtremedia által megvalósított – immár több mint tizenhat éves múltra visszatekintő – partneri működés ténylegesen mást tud nyújtani, mint ami e területen általában megszokott.

E bemutatkozás során szeretnénk egyfelől bepillantást kínálni céges működésünkbe – de szeretnénk segítségül hívni mindazokat a partnereinket is, akik számára az elmúlt évek során együttműködésben teljesítettünk. E bemutatkozó oldalon a továbbiakban céges működésünkről olvashat.

Az Online megoldások menüpontban szakmai tevékenységünkkel ismerkedhet meg részletesen.

Az Ügyfeleink menüpontra kattintva legfontosabb partnereinket tekintheti át – és amennyiben külső véleményt szeretne munkánkról kapni, direktben is felveheti a kapcsolatot velük.

A Támogatás rovatban leírjuk, mely ügyeket és szervezeteket támogatjuk munkánkkal, adományainkkal – azt gondoljuk, ez sokat mond el rólunk.

A Kapcsolat szekcióban találja meg minden olyan adatunkat, melyek segítségével személyesen is elérhet minket – és megkezdődhet az együttműködés.

A PACSI™ betűszó pedig azt a saját fejlesztésű online projekt és tartalom menedzsment rendszert jelöli, mely saját gyors, kiszámítható és rugalmas működésünk egyik alapköve – egyben cégünk önállóan értékesített terméke is. E menüpont alatt erről a rendszerről olvashat bővebben.

Hogy miben más az Xtremedia mint a „hagyományos” online kommunikációval foglalkozó cégek, azt röviden a következőkben tudjuk összefoglalni:

  • Teljeskörű szolgáltatás szlogenünk, a „consult, design, develop” jegyében.
  • Hálózati szerveződési modell a projekttagok között, a PACSI™ segítségével.
  • Partnerközpontú ügyfélszolgálat, melyre hét-nyolc évre visszatekintő együttműködéseink szolgálnak a legjobb bizonyítékkal.
  • Online igényfelvételi és kapcsolattartási rendszerünk révén országos szintű munkavégzés budapesti székhellyel és irodával.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel,
Pereczes Zsolt
ügyvezető igazgató, XTREMEDIA Online Kommunikációs Szolgáltató Kft.

Elérhetőség

XTREMEDIA
Online Kommunikációs Szolgáltató Kft.

Iroda címe:
8100 Várpalota, Muskotály 31.
Telefon: +36 30 9493662
E-mail: info@xtremedia.hu

Gyorskapcsolat egy kattintással

Share |